tiistai 3. toukokuuta 2011

Harjoite 4: Mia ja Mika

4. harjoitteeseen (Aistillisuus) liittyvä raportti:
Mia: läheisyys on meillä lisääntynyt aivan valtavasti viimeisen kk aikana. Olemme löytäneet toisiimme uutta yhteyttä. Prosessi on toki ollut pitkä ja tämän asian eteen on tehty töitä jo pitkään ennen kurssiakin. Nyt kuitenkin nämä tehtävät osaltaan auttoivat avaamaan muutamia solmukohtia ja joissain kohdin toteamaan, ettei repiminen auki kannata vaan antaa asian olla. Positiivisiin asioihin keskittymällä olen saanut luotua paljon hyvää pohjaa suhteellemme.
Toki myös lasten kasvaessa meidän keskinäinen huomio ja kunnioitus on helpompaa ja sellaisen lihamyllyn läpi olemme 4 pienen lapsen kanssa menneet, että jos vielä olemme yhdessä niin varmaan myös pysymmekin yhdessä.

Olemme muuttaneet takaisin samaan huoneeseen nukkumaan, jonka on mahdollistanut uusi innovaatio kuorsauksen hoitoon (kisko suuhun yön ajaksi) ja tämä on myös auttanut lisäämään läheisyyttä. On kiva nukkua taas toisen kanssa pitkästä aikaa. Lisäksi meillä on herännyt aivan uudenlainen seksi-elämä, josta nauttia koko loppuelämän ajan! WAU!

Suhteeseen kannattaa panostaa ja olla kärsivällinen. Minulla ainakin tämä kannatti! Välillä olin totaalisen lost ja näin vain huonot asiat. Ja kyllähän se varmaan näkyi ja kertaantui. Nyt jatketaan tämän harjoituksen parissa loppuelämä!!! :):)

1 kommentti:

  1. Upeaa!!
    Elämän asettamat koettelemukset voi nähdä monella tavalla; joillekin ne ovat ylitsepääsemättömiä esteitä, joillekin haasteita, joihin etsiä ratkaisu. Kun koettelemukset näkee nimenomaan pulmalelun kaltaisina tehtävinä, ymmärtää, että tilanteeseen kätkeytyy myös ratkaisun avain. Se antaa uskoa ja luottamusta, ehkä jopa uteliaisuutta ja päättäväisyyttä löytää ratkaisu. -anne

    VastaaPoista