tiistai 19. huhtikuuta 2011

Harjoite 2: Mia ja Ali

2. harjoitteeseen (Ilahduttaminen) liittyvä raportti:

Elämäniloa tuovat puolison huomaavaisuus, aurinkoinen ilma, kivojen asioiden odottaminen tulevaisuudessa, ystävien tapaaminen, oman tyttären kanssa touhuilu, miehen huumori, siisti koti...

Viikonloppuna ilahdutin miestäni siivoamalla kotia, kävimme yhdessä kävelyllä ja hoidimme yhdessä vauvaa. Miehelleni on kehittymässä lämmin suhde tyttärensä kanssa ja olen siitä hyvin iloinen. Nautimme katsella kun vauva kasvaa. Tiukan taloudellisen tilanteemme takia jätin tekemättä jotain hankintoja itselleni. Se myös ilahdutti miestäni. :)

Mia

4 kommenttia:

  1. Elämä jakaantuu ylipäätään erilaisin vaiheisiin, joissa jokaisessa on omat kommervenkkinsä. Ehkä ilahtumisen yksi kulmakivi on juuri siinä, että pystyy löytämään aina kustakin tilanteesta ne toimivat ilahtumisen aiheet, ne aidot. Mia, mainitset asioita, jotka ovat meillä arjessa ja joka hetki saatavilla. Kovin moni ei edes huomaa tällaisen aarreaitan olemassa oloa.
    Huomaan sinulla olevan myös lämpimän huumorin! Viittaan nyt kommenttiisi hankintojen tekemättä jättämiseen. Tulee sellainen olo, että arvosi ovat sinulle oikeassa järjestyksessä. Sitä kautta kumpuava tyyneys mahdollistaa tyytyväisyyden,joka näyttää elämästä ilon. - Anne

    VastaaPoista
  2. Mia: miten teillä näkyi tuo miehen ilahtuminen? Ts. tapahtuiko sitä myötä yleistä tunnelman parantumista suhteessa? Saitko sinäkin tästä miehen ilahduttamisesta/ilahtumisesta jotain? Vaikka tätähän ei vissiin saanut tässä harjoitteessa ajatella :)

    VastaaPoista
  3. Juu, Anonyymi huomasikin, että tässä harjoituksessa ei todellakaan ollut kyse siitä, että metsästää itselleen pisteitä vaan näkisi asioita kumppaninsa kannalta :-) Monesti näissä tämänkin palstan keskusteluissa on tullut ilmi, että naiset ajattelevat, että miehen pitäisi ilahtua vaikka puhtaasta kodista, koska he itse siitä ilahtuisivat, mutta miehelle se olisikin jotain ihan muuta. Työnjaon reiluus tulee helposti puheeksi.

    Kiva, että mainitsit tosiaan miehen huumorin - huumorin kukka on sellainen, jota kannattaa yrittää viljellä ympäri vuoden.

    Parisuhdeakatemian Mia

    VastaaPoista
  4. Merkur Safety Razors & Best Merkur Safety Razors | Curacao
    Find quality Merkur safety razors & หารายได้เสริม best Merkur safety razors online. Best Merkur 메리트 카지노 safety razors for 인카지노 beginners. Safe, reliable and guaranteed.

    VastaaPoista